Viatjar en bici. Per tots i de tot.

3, agost, 2015 0 comentaris

Quan vaig obrir aquest blog vaig fer-ho amb un propòsit un xic egoista, informar dels meus progressos en els meus viatges. Sortosament, crec, vaig deixar-ho córrer i ara el reprenc amb una intenció molt més oberta, útil i sobre tot que pretén ésser didàctica ple que fa a les possibilitats que ofereixen les bicicletes.

Ponta Negra - Amazones 2012 maig

L’autor a Ponta Negra – Amazones 2012 maig

 

Escriuré sobre experiències personals i sobre tot col·lectives. De viatges en família, amb amics, sense oblidar algunes travesses en solitari més adreçades als ciclistes més experimentats.

Sortida a Montady

Sortida ruta del Canal du Midi a Montady

Vull presentar la bicicleta com un mitjà de transport per als dies d’oci, per a les vacances, desmitificar el seu ús només per part de herois i gent durament entrenats.

La meva bici de llarg recorregut

La meva bici de llarg recorregut

Cadascú en la mesura de les seves possibilitats pot trobar el seu viatge en bici, un viatge saludable, respectuós amb l’entorn, proper a les persones i integrat a la natura i sobre tot divertit.

Laos, camí de Tailàndia

Laos, camí de Tailàndia

Les hores que passem damunt la bici omplen com cap altre mitjà els nostres esperits. Alhora que fem un esforç contemplem, parlem, a una velocitat suficient i no excessiva per copsar tot allò que ens envolta.

© Eduard de Càceres i Bosch – 8/2015