Què va passar a Indoxina i Nous Projectes d’Ideesfixes.cat

5, juny, 2015 0 comentaris

Mai he utilitat aquest blog activament. Crec que en fer-se madur el projecte he madurat jo mateix, volent passar de l’efímera i superficial activitat del facebook al text més raonat. Penso en publicar el segon quadern de viatges, les fotos del viatge per Indoxina aquí. També parlar dels meus nous projectes, del dia dia relacionat amb la bicicleta i l’ensenyament, les meves dues passions. Serà un constatnt flash-back entre l’actualitat i els records dels passats viatges, un mirall que es vol projectar al futur. Gràcies per seguir el blog, amics, coneguts, saludats i tots aquells que hi trobin un punt d’interès.

Eduard de Càceres i Bosch. Fundador d’Associació Ideesfixes.cat

Arribada a Tailàndia 2-2014

Arribada a Tailàndia 2-2014