Bici

Història

Tenir-ho tot i voler-ne més. Lluitar a diari, sovint de manera aferrissada, per bens materials, oblidant tot sovint les persones. L'alegria compartida és potser l'únic sentiment capaç d'omplir les nostres vides, i el nostre egoisme no ens permet ni tant sols compartir sentiments.

Ideesfixes naix en un niu de palla on jaiem calents. La idea és l'espurna que esdevé flama; la flama escalfa i il·lumina. Sortim a la recerca de nous reptes. Posem el nostre gra de sorra per un món més just i vivim la vida, compartim-la, estimem.

El nostre propòsit, el nostre desig, és recollir fons per que entitats com IntermonOxfam duguin a terme accions solidàries, humanitàries i de desenvolupament arreu del món i especialment al nostre destí, el Brasil. El nostre esforç haurà de servir per això, per a la solidaritat, el creixement personal, el respecte i l'ajut. Des de la preparació del viatge fins a la seva materialització ens mouran aquestes idees, fixes. Treballarem i, finalment, recorrerem, plegats, més de 5000 km plens d'experiències compartides. Gràcies per creure en el nostre projecte.

Col·laboren